www.aviagen.com için Gizlilik Politikası

aviagen.com, Aviagen Grup'a ait olup Aviagen Grup tarafından işletilmektedir. Site kullanıcılarından toplanan bilgiler, Aviagen tarafından ABD'deki bilgisayarlarda saklanacaktır ve aşağıdaki şekillerde kullanılabilir.

AB Gizlilik Politikası
Bu Gizlilik Poltikasi (“Politikasi”) Aviagen Group (“Aviagen”)’nin tum sirketlerine ve aktivitelere Avrupa Birligi ve Avrupa Ekonomik Bolgesi icerisinde uyumlu olup, Aviagen’nin nasil veri toplayip islemledigini anlatmaktadir. Tüm politikayı okuyunuz.

İletişim bilgileri:
İletişim bilgilerinizi (adınız, e-posta ve normal posta adresiniz) tarafınızdan gelen herhangi bir hizmet talebini karşılamak ve ayrıca sitedeki ve site özelliklerindeki önemli değişikliklerden sizleri haberdar etmek amacıyla kullanacağız. Bu bilgiler, tarafımızdan, Aviagen Grup'a dahil olan işletmeler ve bu işletmelerin yetkili şirketleri tarafından sizlere diğer hizmetler ve ürünler hakkında bilgi sağlamak için kullanılacaktır. Bu amaç için tarafınızla iletişim kurulmasını istemiyorsanız lütfen kayıt sayfasında tercihlerinizi belirtiniz.

Bilgilerinizi değiştirme:
İletişim bilgilerinizin değişmesi halinde, hakkınızda sakladığımız bilgileri Aviagen web sitesini ziyaret ederek veya info@aviagen.com e-posta adresine yazarak değiştirebilirsiniz.

"Çerezler"
:
Kullanıcıların sitede nasıl gezindikleri hakkında bilgi toplamak için çerezler kullanmaktayız. Bu çerezler, bize sitenin nasıl kullanıldığını anlamamızı ve geliştirmeler yapmamızı sağlamaktadır.
 Çerezler, çerez alımlarını nasıl durduracağınız ve bunun web sitesi kullanımınızı nasıl etkileyeceği hakkında ayrıntılı bilgi almak için lütfen şu adresi ziyaret ediniz: www.cookiecentral.com.

Linkler:
Bu site, diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu bağlantılardan birine tıkladığınızda başka bir siteye giriş yaptığınızı lütfen dikkate alınız. Bağlantıları verilen bu sitelerin gizlilik politikaları sitemizinkinden farklı olabileceği için ilgili sitelerin gizlilik beyanlarını okumanızı tavsiye ederiz.

Güvenlik:
Kişisel verileriniz, ABD veri merkezimizde bulunan güvenli sunucumuzda tutulacaktır. Sitemiz, son derece yüksek seviyede güvenlik araçlarıyla/güvenlik duvarlarıyla donatılmıştır.

Aviagen Anadolu A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi
Aviagen Anadolu A.Ş. olarak kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini ve kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini önlemek ve  verisi işlenen ilgili kişilerin haklarını etkin şekilde kullanılmasının sağlanması önceliğimizdir.

Aviagen A.Ş, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, her türlü şirket faaliyet ve işlemlerinde kullanılmak üzere, kişisel verilerin işlenmesi ve korunmasına ilişkin usul ve ilkeleri belirleyen Kişisel Veri Politikası’nı uygulamaya koymuştur.

Kişisel veri sahipleri,  6698 sayılı kanun kapsamında yapacakları taleplerin yerine getirilmesi için ‘6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Veri Sahiplerinin Haklarını Kullanmaları İçin Başvuru Formu’nu açık ve tam bir şekilde doldurarak, ıslak imzalı olarak Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mah. 2861 Cad. Alımcı Park Villaları No:3/1 Çayyolu, 06810 Çankaya/Ankara  adresine veya elektronik imzalı olarak kisiselveri@aviagen.com elektronik posta adresine gönderebilir.

Kişisel verilerin korunması ve işlenmesine ilişkin tüm konularda daha fazla bilgi almak için kisiselveri@aviagen.com adresine elektronik posta gönderebilirsiniz.

Verilere erişim:
1998 tarihli Veri Koruma Yasası uyarınca belirli haklara sahipsiniz. Hakkınızda hangi kişisel bilgileri veri tabanımızda sakladığımızı öğrenme hakkına sahipsiniz. Bunun için bize şu adresten yazınız: info@aviagen.com veya

Aviagen, Inc.
Cummings Research Park
920 Explorer Boulevard NW
Huntsville, AL 35806
USA